Menu

Update 28 maart 2020:

Op 27 maart heeft de Nationale veiligheidsraad beslist om de huidige maatregelen te verlengen t/m 19 april 2020.

Dit wil zeggen dat ook onze winkel nog gesloten zal zijn tot deze datum.

Heeft u bij ons nog een herstelling die u dringend nodig heeft, stuur ons dan een mailtje op info@juweliervanbeveren.be en laat uw telefoonnummer achter. Wij nemen contact op met u. 

Heeft u bij ons trouwringen besteld? Stuur dan ook een mailtje naar info@juweliervanbeveren.be. Wij nemen contact op met u om de trouwringen te bezorgen.

Voor alle aankopen kan u binnenkort ook terecht op onze webshop. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Meer info en updates hierover op Facebook.

Blijf vooral 'in uw kot' en zorg goed voor elkaar!

Update 17 maart 2020:

Beste klanten,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de overheid omtrent het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om morgen, 18 maart 2020 vanaf 12u onze deuren te sluiten en dit al zeker t/m 5 april 2020.

Indien u bij ons nog een herstelling of bestelling heeft die nog niet werd afgehaald, willen wij u vriendelijk verzoeken om deze af te halen vóór morgenmiddag 12u. Uiteraard vragen wij u om hierbij de 'social distancing' maatregelen te respecteren. Daarom zullen wij dus ook maar 1 klant per keer in onze winkel binnenlaten en zullen wij voor u de deur openen bij het binnenkomen en buitengaan.

Klanten die hun herstellingen niet meer kunnen afhalen voor morgenmiddag zullen helaas moeten wachten tot na 5 april. Hou dus zeker onze Facebook pagina en onze website in de gaten voor de nodige updates en informatie.

Heeft u ondertussen nog vragen, dan kan u ons enkel contacteren op info@juweliervanbeveren.be. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk maar zullen geen uitzondering kunnen maken voor eventuele afhalingen.

Deze situatie is uitzonderlijk maar het enige dat voor ons op dit moment primeert is de gezondheid van ons allen. Als we allemaal samenwerken en ons houden aan deze noodzakelijke maatregelen dan ben ik ervan overtuigd dat we er sterker zullen uitkomen.

Wij wensen u en uw familie meer dan ooit een goede gezondheid! Zorg goed voor elkaar en voor degene die uw hulp nodig hebben.

Update 12 maart 2020:

Beste klanten,

Gisteren werd beslist om de huidige maatregelen m.b.t. het coronavirus te versterken met aanvullende 'social distancing' maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan of alvast te vertragen. 

Ook wij, als handelszaak, moeten ons aanpassen aan deze maatregelen.

Concreet betekent dit dat wij met directe ingang gesloten zullen zijn in het weekend en dit al zeker t/m 3 april. Tijdens de week (ma t/m vr) zullen wij onze normale openingsuren aanhouden van 9u - 18u.

Wij vragen u met aandrang om de richtlijnen van de overheid te volgen m.b.t. hygiëne om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Ook blijven wij de verdere ontwikkelingen opvolgen en houden we u hier verder op de hoogte.

Heeft u verder nog vragen dan kan u deze mailen naar info@juweliervanbeveren.be

Rest ons enkel nog om u en uw familie meer dan ooit een goede gezondheid te wensen. Als we allemaal ons steentje bijdragen dan kunnen we dit hoofdstuk hopelijk snel afsluiten.

Juwelier Vanbeveren