Menu

Juwelen bij Juwelier Vanbeveren

U zoekt een juweel? Dan bent u bij Juwelier Vanbeveren aan het juiste adres. Wij bieden u een groot assortiment aan in zilver, staal en goud. Voor een juweel op maat bent u steeds welkom bij ons.

Bekijk alvast enkele van onze merken en collecties online! Wilt u bij het kiezen van een juweel graag professioneel advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij streven steeds naar 100% klantentevredenheid en raden u het passende juweel aan.

Naast onze prachtige collecties zijn wij gespecialiseerd in verlovings- en trouwringen. U kan vrij langskomen om onze collecties te bekijken. Om samen met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn is het altijd handig om een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij ruim voldoende tijd nemen om uw wensen om te zetten in realiteit.

Ook voor maatwerk kan u bij ons terecht! Zo nemen wij graag de tijd om samen met u te bekijken wat mogelijk is om zo te werken naar een uniek stuk. Dit kan gaan van een persoonlijk juweel tot een verlovingsring en of trouwringen. 
Wij bespreken uw wensen hiervoor graag op afspraak.

Onze merken