Menu

Studex inschietoorbellen

Eerste oorgaatjes

Wil jouw kindje ook dolgraag oorgaatjes? Is hij/zij minsens 2,5 jaar? Dan kan je bij ons terecht! 

De eerste oorgaatjes zijn een memorabel moment. Wij zorgen voor een aangename omgeving, we stellen je kindje gerust en zijn steeds met 2 om de gaatjes te maken. Zo worden de gaatjes in beide oortjes tegelijkertijd gemaakt, dit is veel comfortabeler voor jouw kindje. Maak dus best even een afspraak of bel om te horen of je kan langskomen, dan zorgen wij dat we met 2 zijn.

Studex System75™

Met het System75™ van Studex spreken we over gaatjes 'zetten'. De oorbel is zo scherp als een piercing naald, dat maakt het zetten van gaatjes snel en veilig.

De oorbellen van Studex zijn ook steeds steriel verpakt en van absolute topkwaliteit.

Naverzorging en genezingsproces

Een goede en regelmatige naverzorging is erg belangrijk voor een vlotte genezing.

Volgende tips helpen je bij het verzorgen van nieuwe oorgaatjes:

-raak de oorbel enkel aan met schone handen

-reinig de oren 2 x per dag aan de voor- en achterkant van het gaatje met de verzorging die u van ons heeft ontvangen, draai de oorbel daarna enkele keren rond naar links en naar rechts. Doe dit met propere handen. Zorg ervoor dat er geen haar mee rond de oorbellen draait.

-verwijder de oorbel zeker niet uit het oor!

-duw de pousette (het slotje) van de oorbel niet te dicht bij het oor zodat er voldoende lucht aan het oor kan. Dit bevordert het genezingsproces.

-de oorbellen moeten minsens 6 weken in het oor blijven. 

-de eerste 6 maanden gebruik je best oorstekers en geen oorhangers. 

-als je nadien andere oorbellen draagt, zorg dan altijd dat je kiest voor kwaliteit. Oorbellen moeten gemaakt zijn van nikkelvrij chirurgisch staal of andere anti-allergene materialen zoals echt goud.

Tiny Tips vervolgoorbellen

In de tips hierboven kon je lezen dat je best kiest voor kwalitatieve oorstekers. Daarom kwam Studex met de Tiny Tips op de markt. Deze leuke oorstekers zijn anti-allergisch, gemaakt van de beste kwaliteit chirurgisch staal en dus uiterst huidvriendelijk. Elk paar oorbellen is gesteriliseerd en zit in een verzegelde verpakking. Door de ruime keuze zijn deze oorstekers dus Ideaal als cadeautje bij het zetten van de eerste gaatjes. Slechts €25 per setje!

Tweede of derde gaatje?

Wil je graag een tweede of een derde gaatje? Ook dat kan bij ons.

Wij kijken of het mogelijk is en informeren je graag. Wil je graag een neuspiercing of een gaatje in het kraakbeen van je oor dan verwijzen we je graag door naar een erkende piercer.