Menu

Trouwringen 

Het kiezen van trouwringen is één van de vele belangrijke stappen die u neemt, als u in het huwelijksbootje stapt. Juwelier Vanbeveren helpt u graag bij uw keuze.

Uitgebreid gamma trouwringen

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan trouwringen in verschillende materialen zoals platina, titanium en wit, geel of rosé goud. Steeds wordt er gewerkt met de meest hoogstaande materialen, want bij juwelier Vanbeveren dragen we kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel.

In onze collectie vindt u zowel hedendaagse, moderne ringen als elegante en tijdloze ontwerpen.

Kies uit topmerken 

Bij Juwelier Vanbeveren bieden we enkel merken van trouwringen aan waar we volledig achter staan. Prachtige designs en excellente kwaliteit, vindt u bij al onze merken terug.

Wanneer u kiest voor trouwringen van het merk d' euXX dan kiest u voor een prachtig ontwerp, uit goud of witgoud. Elke ring wordt bovendien met zorg handgemaakt in België, in de allerbeste materialen. Trouwringen van d’euXX staan voor tijdloze klasse en elegantie.

De trouwringen van Dora Design staan voor de perfecte balans tussen een modern design en tijdloosheid. Bovendien zet Dora Design een team van artisanale goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters in om zo te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Auro design gaat dan weer voor prachtige en tijdloze designs in degelijke materialen. Naast het esthetische aspect, staat het merk ook garant voor comfort. In de uitgebreide collectie vindt u verschillende ontwerpen van diverse designers, zodat u gegarandeerd iets naar uw smaak vindt.

Een unieke trouwringen, een eigen design?

Niet helemaal gevonden wat u zocht in onze uitgebreide collectie? Geen nood, bij juwelier Vanbeveren helpen we je graag met het aanpassen van een bestaand ontwerp om zo helemaal bij uw smaak aan te sluiten. We bekijken graag samen met u welke aanpassingen nodig zijn om uw trouwring helemaal uniek maken.

Referentie voor trouwringen Zwijndrecht

De familie Vanbeveren is na 30 jaar een vaste waarde in de gemeente én in de sector. In 1982 vestigde juwelier Vanbeveren zich in Zwijndrecht met een zaak in uurwerken en juwelen, waar we ook prachtige trouwringen aanbieden. U kan er steeds terecht voor een persoonlijke service en aanpassingen naar wens. Zo worden uw trouwringen een blijvend souvenir aan uw mooiste dag.

Onze merken voor trouwringen