Menu

Aurodesign trouwringen

Aparte stijl, klasse en tijdloos design

Aurodesign trouwringen: uitgebreid gamma 

Om uw mooiste dag jaren lang te herinneren, kiest u best voor een prachtig, tijdloos design in degelijke materialen. Zo heeft u nog jaren draag plezier van uw trouwring. Als u kiest voor een Aurodesign trouwring, heeft u keuze uit uiteenlopende stijlen, materialen en afwerkingen of kortom een trouwring die perfect aansluit bij uw smaak, levensstijl en persoonlijkheid.

Mooi én comfortabel

De collectie van Aurodesign trouwringen zijn niet enkel een esthetisch plezier, maar staan ook garant voor comfort. Zo zal u de briljanten niet verliezen bij normaal gebruik en zitten de ringen comfortabel voor jaren draagplezier.

Aurodesign trouwringen op maat?

Vindt u niet precies wat u zoekt in de collectie? Geen probleem want in haar eigen atelier ontwerpt Aurodesign ook trouwringen à la carte. Zo kan u opteren voor extra diamanten of kleine aanpassingen aan de bestaande modellen, bijna alles is mogelijk. 

Juwelier Vanbeveren staat u graag bij met persoonlijk advies, zodat u naar huis gaat met de trouwringen van uw dromen. Bekijk ook zeker onze andere merken op http://juweliervanbeveren.be/trouwringen/
 

Configureer uw Aurodesign trouwringen hier: 

https://www.ringconfigurator.eu/BE/nl#/Search

Collectie Auro Design 2019-2020