Menu

Aurodesign trouwringen

Aurodesign is een prestigieuze collectie van trouw- en relatieringen. De ringen zijn het resultaat van jarenlange ervaring en zijn van fijne Belgische kwaliteit. Voor een aparte stijl, klasse en een tijdloos design bent u bij Aurodesign aan het juiste adres. De collectie prachtige trouwringen combineert creativiteit met vakmanschap en geeft de ringen een bijzonder karakter.

Aurodesign trouwringen: uitgebreid gamma 

Om uw mooiste dag jaren lang te herinneren, kiest u best voor een prachtig, tijdloos design in degelijke materialen. Zo heeft u nog jaren draag plezier van uw trouwring. Als u kiest voor een Aurodesign trouwring, heeft u keuze uit uiteenlopende stijlen, materialen en afwerkingen. In onze collectie vindt u trouwringen van diverse designers. Zo is er gegarandeerd een ontwerp dat voldoet aan uw eisen. Hier kiest u een trouwring dat perfect aansluit bij uw smaak, levensstijl en persoonlijkheid.

Mooi én comfortabel

De collectie van Aurodesign trouwringen zijn niet enkel een esthetisch plezier, maar staan ook garant voor comfort. Zo zal u de briljanten niet verliezen bij normaal gebruik en zitten de ringen comfortabel voor jaren draagplezier.

Liever Aurodesign trouwringen op maat?

Vindt u niet precies wat u zoekt in de uitgebreide collectie aan Aurodesign trouwringen? Geen probleem, in haar eigen atelier ontwerpt Aurodesign graag trouwringen à la carte. Zo kan u opteren voor extra diamanten of kleine aanpassingen aan de bestaande modellen, bijna alles is mogelijk. Respect en flexibiliteit staan bij Aurodesign centraal, ze vervullen graag zoveel mogelijk van uw individuele wensen.

Juwelier Vanbeveren staat u graag bij met persoonlijk advies, zodat u naar huis gaat met de trouwring van uw dromen. Bekijk ook zeker onze andere http://juweliervanbeveren.be/trouwringen/