Menu

d’euXX trouwringen

Kiezen voor d'euXX trouwringen, dat is kiezen voor échte Belgische kwaliteit met een prachtig ontwerp. Deze uitgebreide collectie met tijdloze klasse is handgemaakt in België met enkel de beste materialen. Als u kiest voor d’Euxx, dan kiest u voor kwaliteit met een mooi, modern design.

d'euXX trouwringen: uitgebreide keuze

In de collectie van d'euXX vindt u ongetwijfeld een trouwring naar uw zin. Zo kan u kiezen tussen de Gold Collection, met prachtige ringen uit goud vervaardigd. Binnen de Silver Collection kiest u voor ontwerpen in wit goud. d'euXX trouwringen bestaan in verschillende uitvoeringen, naar eigen keuze samengesteld. Kiest u voor hedendaags en elegant? Dan is d'euXX een uitstekende keuze!

Liever d'euXX trouwringen op maat?

In de collectie van de prachtige d'euXX trouwringen niet helemaal gevonden waarnaar u op zoek was? Wij helpen u graag verder met aanpassingen aan een bestaand model, zodat de ring helemaal naar uw smaak is. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om tot de ring te komen die helemaal aansluit bij uw persoonlijkheid en levensstijl.

Bij Juwelier Vanbeveren helpen we u graag met persoonlijk advies, zodat u naar huis gaat met de trouwring van uw dromen. Niet helemaal gevonden wat u zocht? Neem dan ook een kijkje bij onze andere trouwringen: http://juweliervanbeveren.be/trouwringen

Bekijk hier de folder:

 

 


 

d'euXX trouwringen