Menu

Dora design trouwringen

Dora Design is één van de meest gerenommeerde merken in de markt van trouw- en relatieringen. Steeds komt het met een vernieuwende collectie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt. Bovendien heeft u een uitgebreide keuze tussen verschillende modellen zodat u steeds een trouwring naar uw hart vindt.

Dora design trouwringen = kwaliteit en ervaring 

Wanneer u kiest voor een trouwring van Dora Design, dan kiest u voor een ring die met liefde en vakkennis vervaardigd is. Voor elke trend zoeken wij de perfecte balans tussen een modern design en tijdloosheid.

Een team van goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters gebruiken hun jarenlange ervaring en de meest gesofisticeerde fabricagetechnieken om zo te voldoen aan de excellente kwaliteitseisen van de juwelen. Daarom biedt Dora Design levenslange garantie op fabricagefouten. Het merk begrijpt dat het uitzoeken van een juweel dat u een liefde lang draagt, iets apart is.

Dora design trouwringen aanpassen aan uw smaak? 

Bij juwelier Vanbeveren is het mogelijk om uw favoriet ontwerp van Dora Design helemaal aan te passen aan uw smaak. Zo kan u spelen met verschillende metalen, wij bieden onder meer platina, 18kt goud en titanium aan. Wit, geel of rosé goud, mat of glanzend en in verschillende breedtes. Ook is het toevoegen van extra briljanten op uw Dora Design trouwringen mogelijk. Bij Juwelier Vanbeveren kleedt u een bestaand ontwerp helemaal persoonlijk in tegen de meest voordelige prijs.
 

Bekijk hier de folder: