Menu

Dora design trouwringen

Dora Design is één van de meest gerenommeerde merken in de markt van trouw- en relatieringen. Steeds komt het met een vernieuwende collectie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt. Bovendien heeft u een uitgebreide keuze tussen verschillende modellen van http://www.doradesign.be , zodat u steeds een trouwring naar uw hart vindt.


Dora design trouwringen = kwaliteit en ervaring 

Wanneer u kiest voor een trouwring van Dora Design, dan kiest u voor een ring die met liefde en vakkennis vervaardigd is. Ons team van ontwerpers vinden voor elke trend de perfecte balans tussen een modern design en tijdloosheid. Zo kiest u voor een juweel dat jaren lang klasse uitstraalt.

Ons team van artisanale goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters gebruiken hun jarenlange ervaring en de meest gesofisticeerde fabricagetechnieken om zo te voldoen aan onze excellente kwaliteitseisen. Daarom biedt Dora Design levenslange garantie op fabricagefouten. Het merk begrijpt dat het uitzoeken van een juweel dat u een liefde lang draagt, iets apart is.

Dora design trouwringen aanpassen aan uw smaak? 

Bij juwelier Vanbeveren is het mogelijk om uw favoriet ontwerp van Dora Design helemaal aan te passen aan uw smaak. Zo kan u spelen met verschillende metalen, wij bieden onder meer platina, 18kt goud en titanium aan. Ook wit, geel of rosé goud behoort tot de opties. Verder kan u kiezen voor mat of glazend en voor verschillende breedtes van ringen. Ook is het toevoegen van extra briljanten op uw Dora Design trouwringen mogelijk. Bij Juwelier Vanbeveren kleedt u een bestaand ontwerp helemaal persoonlijk in tegen de meest voordelige prijs.
 

eleganzadora-trouwringen