Menu

Verlovingsringen

Will you marry me? ♥

Verlovingsring, traditioneel of niet?

Een huwelijksaanzoek moet hét perfecte moment zijn en een verlovingsring speelt daarin een belangrijke rol. De klassieke vorm van een verlovingsring is een 'solitair', een gouden ring met een centrale steen (diamant). Tegenwoordig zijn er echter veel varianten op de verlovingsring.

Informeer je!

Belangrijk bij het kiezen van een verlovingsring is dat je je goed informeert vooraleer je je keuze maakt. vb: je vriendin draagt normaalgezien geen ringen, kies dan zeker voor een fijne ring met een klein steentje. Vraag zeker ook het advies van vriend(inn)en en familie als je twijfelt.

De maat van de verlovingsring is minder belangrijk. Onze ringen hebben een standaard gemiddelde maat. Na het huwelijksaanzoek kom je langs bij ons, wij nemen de maat van de vinger waaraan de ring gedragen zal worden en doen het nodige. Dit alles zit inbegrepen in onze service en zal u niets extra kosten.

Onze collectie

Kom zeker eens langs bij ons en neem een kijkje in ons ruim aanbod aan verlovingsringen. Wit of geel goud, diamant of zirkonium, breed of smalle band? U vindt er vast een ring naar uw smaak en budget.

Vindt u niet wat u zoekt? Laat het ons weten! Wij zoeken samen met u naar de ring die u wenst. Een eigen design of een ring op maat gemaakt voor de vrouw van uw leven? Alles kan!

Verlovingscollectie Atelier P: https://atelier-p.be/shop-landing/

Bruidsjuwelen

Oh happy day!

Na de jurk, kies je je bruidsjuwelen

Je jurk en schoenen gekozen? Proficiat! De outfit voor de belangrijkste dag van je leven is bijna compleet!

Op basis van je bruidsjurk kies je nu je bruidsjuwelen. Meestal zijn dit wit gouden of zilveren juweeltjes. Fijn en eenvoudig. Een solitaire steentje om de hals en bijpassende oorstekers? Ideaal!

Of kies je voor parels? Parels passen bijna bij elke bruidsjurk maar let op met de kleur. Breng zeker een foto van je bruidsjurk mee of een stukje van de stof zodat de parels zeker matchen met je jurk.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Je bruidsjuwelen zijn een belangrijk item van je outfit. Kies dus zeker voor kwaliteit. Zorg dat je geen juwelen draagt waarvan de kwaliteit zodanig is dat ze kunnen afgaan op je huid, het zou een domper zijn op deze hoogdag.

Daarnaast worden meer en meer bruidsjuwelen overgedragen van moeder op dochter. Hoe speciaal is het als je dochter ooit met jouw bruidsjuwelen mag stralen op haar dag?  Vraag ons advies, wij helpen je graag bij het maken van je keuze.