Menu

WEDDING COLLECTION 2020

Voor verlovingsringen, trouwringen en bruidsjuwelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim aanbod aan merken en mogelijkheden.

Een trouwring aangepast aan uw eigen smaak/budget? Een eigen ontwerp? Alles kan! Maak vrijblijvend een afspraak, wij informeren u graag. 

ONTVANG DEZE PRACHTIGE SET TROLLEYS VAN HET MERK SUIT SUIT BIJ AANKOOP VAN UW TROUWRINGEN VÓÓR 30 JUNI 2020! 

Bij aankoop of bestelling van een paar gouden trouwringen (18kt) vóór 30 juni 2020, ontvangt u van ons deze prachtige set trolleys van Suit Suit voor een huwelijksreis om nooit meer te vergeten.

Deze leuke trolleys worden geschonken bij het afhalen van de trouwringen. 

ONZE MERKEN

Wij werken alleen met merken waarin de kwaliteit centraal staat. In ons aanbod kan u zowel trendy als klassieke modellen terugvinden maar ook de retro modellen zijn weer helemaal terug in. Toch liever iets speciaals? Alles is mogelijk!

Atelier P.

Atelier P. komt van l'atelier de Petrus, een 153 jaar oud familiebedrijf met zijn oorsprong in het Antwerpse. De ringen van Atelier P. bestaan uit 4 thema's: de retro collectie, de trendy collectie, de timeless collectie en de engagement collectie (verlovingsringen). Voor elk wat wils dus!

Auro Design

Aurodesign is een prestigieuze trouw- en relatieringen collectie, 100% Belgisch. Je vindt er uiteenlopende stijlen, materialen en afwerkingen in terug. De ringen zitten steeds comfortabel en de briljanten werden professioneel geplaatst. Bij Aurodesign zijn aanpassingen aan bestaande modellen of extra diamanten steeds mogelijk. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Configureer hier je Aurodesign ring: https://www.ringconfigurator.eu/BE/nl#/Search

d'euXX

'Golden dreams by d'euXX' = tijdloze elegantie, design en 100% Belgisch!

Een prachtige collectie trendy en unieke trouwringen.

Dora

Dora is één van de meest gerenommeerde merken in trouw - en relatieringen. De collectie is vernieuwend en biedt een ruime keuze modellen. In de ruime collectie kunt u eventueel spelen met de kleuren van het goud (wit, geel, rosé), mat of glanzend, de breedtes van de ringen en de hoeveelheid diamanten. Maak van een bestaand ontwerp, een heel eigen en unieke ring!

Essenze

De trouwringen van Essenze zijn eveneens van Belgische makelij. Hier kiezen we voor eenvoud met een onberispelijke kwaliteit. Hou je van eenvoud maar draag je toch graag een mooie ring die gezien mag worden. Dan heeft de collectie van Essenze alles wat jij zoekt.

Traditions

De ringen van Traditions houden vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving. We vertrekken hieruit van een vaste basis en dan kunnen we alle kanten uit, u kiest zelf welke soort goud (wit, rosé, champagne, geel), mat of hoogglanzend, u kiest de afwerking, mét of zonder stenen,... Oneindige mogelijkheden!

Configureer hier je Traditions ring: https://www.ringconfigurator.eu/BE/nl#/Search